INFORÁDIÓ
2023. január 27. péntek
Angelika

budai egészségközpont

menedzserszűrés

szűrővizsgálat

karácsony

Ajándékozzunk egészséget! (x)

Ajándékozzunk egészséget! (x)

Támogatott tartalom

Gondoskodjunk szeretteink egészségéről szűrővizsgálati csomaggal!

Az egészség a legnagyobb kincsünk. Természetesnek tartjuk, hogy szervezetünk megfelelően működik, amíg nem ér minket utol valamilyen betegség. A szűrővizsgálatok segítségével idejében felfedezhetők népegészségügyi szempontból jelentős problémát jelentő kórok, amelyek sokáig nem okoznak tüneteket. A Budai Egészségközpontban az úgynevezett menedzserszűrések lehetőséget adnak arra, hogy mindössze néhány óra alatt az összes fontos vizsgálatot elvégeztessük, ráadásul az intézet ünnepi ajánlatának keretében szeretteinkről is gondoskodhatunk karácsonyi ajándékkártyák formájában.

Menedzserszűrések nem csak menedzsereknek

A mindenre kiterjedő menedzserszűrések célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a leghatékonyabban összeállított vizsgálatsorozattal a szakemberek feltérképezzék a páciens egészségi állapotát, megtalálják esetleges betegségeit. A szűrésekből általában külön csomag érhető el férfiak és nők, negyven év alattiak és felettiek részére. A lényeg, hogy mindig a korunknak, egészségi állapotunknak, élethelyzetünknek megfelelő csomagot válasszuk.

Merry christmas greeting card PSD mockup
A menedzserszűrések nagy előnye, hogy előre egyeztetett időpontban történnek, így nincs várakozási idő. A teljes vizsgálatsorozat körülbelül 4-5 órát vesz igénybe, vagyis mindössze egy fél munkanapot kell kihagyni. A vizsgálatok egy helyen történnek, így nem kell több helyre, többféle szakrendelésre menni. Minden szervrendszert specialista ellenőriz, hogy a páciens a lehető legalaposabb szűrésben részesülhessen.

Gondoskodjon szeretteiről szűrővizsgálatokkal!

A Budai Egészségközpont december 23-ig megvásárolható ajándékkártyáival az idei árakon vehetők igénybe az Optimum és Prémium szűrővizsgálati csomagok 2023 február 1-jétől május 31-ig. Így hozzájárulhatunk családtagjaink egészséges életmódjához úgy, hogy közben exkluzív környezetben, professzionális szakemberek által nyújtott magas színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Az intézet Prémium szűrési protokollja számos vizsgálatot tartalmaz az emésztőrendszer működésétől kezdve, a szív- és érrendszeri rizikófelmérésen át, a daganatos betegségek kiszűréséig. Elsősorban a magasabb rizikócsoportba tartozó pácienseknek és 40 év felettieknek tanácsolt ezen a széles körű kivizsgáláson részt venni. Az Optimum szűrővizsgálat azoknak ajánlott, akik kevesebb stressznek és kockázati tényezőnek vannak kitéve, valamint a fiatalabbak számára állapotfelmérésnek javasolt.

(x)

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018