eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Javítják az útburkolatot az M1-es autópályán Tatabányánál 2019. március 13-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Hatalmas ütközés miatt gigadugó az M1-esen

Kamion vontatmányának ütközött egy tehergépkocsi az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Bicske közelében, emiatt torlódás alakult ki az érintett szakaszon – közölte a rendőrség.

A közlemény szerint a balesetben, amely az autópálya 31-es kilométerénél történt, a tehergépkocsi sofőrje megsérült.

A baleset a Győr felé tartó oldalon történt. A törökbálinti hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik feszítővágó segítségével egy személyt kiszabadítanak az egyik járműből. A balesethez a mentők is kiérkeztek - ezt már a katasztrófavédelem írja.

A közösségi médiában azt írták, hogy egy órán át álltak a járművek, fél kettő körül moccant meg először a kocsisor.

Az Útinform is ezt erősíti meg, azt írják, hogy már egy sávon engedik a járműveket. Aki teheti a 27-es jelű Herceghalom csomópont - 1-es főút - Óbarok - illetve az Óbarok-pihenőhely közötti útvonalon kerülje el a zsúfoltságot.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×