eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2022. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Fontos bejelentésekre készül a kormány - 11.30-tól az Infostarton és az InfoRádióban

A 11.30-kor kezdődő tájékoztatón Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra mellett ott lesz Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is.

A rendkívüli időpontra meghirdetett Kormányinfó apropója vélhetően a csütörtökön és pénteken tartott uniós kormány- és államfői csúcstalálkozó, ahol a résztvevők megállapodtak az energiaárak leszorításáról.

Orbán Viktor tájékoztatása szerint a gázársapka alól mentesítést kaptunk, így az nem veszélyezteti Magyarország biztonságos gázellátását. A miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy Brüsszelben sikerült korrekt megállapodásokat kötni.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter eddig kétszer vett részt ilyen tájékoztatókon. Az első kormányinfós szereplése emlékezetese marad, ugyanis ekkor jelentette be az extraprofit adó bevezetését - írja a hvg.hu.

Tartson velünk szombat 11 óra 30 perctől az Infostarton!

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×