eur:
391.24
usd:
366.49
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Amerikából érkezett humán embrionális őssejt és százszorosan felnagyított mikroszkópikus képe látható a volt Országos Gyógyintézeti Központ kutató-fejlesztő részlegének őssejtkutatással foglalkozó laboratóriumában, amely jelenleg az Országos Vérellátó Szolgálaton belül, a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával működik. A szöveti őssejtek felhasználása elsősorban a vérképző és az immunrendszer gyógyításában, de a csont és az ízületi betegségek eredményes kezelésében is várható. Az embrionális őssejtek valamennyi szövettípus létrehozására képesek, így például ritmusosan összehúzódó szívizomsejteket, de akár elágazó idegsejteket is termeltetnek belőlük a kutatók.
Nyitókép: Balaton József

Termékvisszahívás – fém van a fogyókúrás porokban

A Müllernek kell lépnie az ügyben.

Fogyókúrás porokat hívott vissza a Müller üzletlánc, mert a Layenberger Fit and Feelgood termékeiben fémdarab lehet - közölte pénteken a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A Nébih tájékoztatója szerint a visszahívás a 396 grammos Layenberger Fit and Feelgood nevű, négyféle ízben árult fogyókúrás porokat érinti.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az egyező azonosító adatokkal rendelkező terméket ne fogyasszák el.

Az érintett termékek bármelyik Müller üzletbe visszavihetők, az árat blokk nélkül is visszatérítik. Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit, ahol megtalálható az érintett cikkek gyártási száma és a lejárat ideje.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×