eur:
394.46
usd:
370.24
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Vízilabdás fiatalokkal volt tele az M7-esen imbolygó, majd balesetező kisbusz – videó

Fékezés nélkül ütközött a szalagkorlátnak egy kisbusz az M7-es autópályán, Tárnok térségében szombaton. Mostanra kiderült, hogy vízilabdás fiatalokat szállított. Az esetről egy videó is előrekerült.

Sportoló fiatalokkal volt teli az a kisbusz, amely szalagkorlátnak csapódott szombaton az M7-esen. A bpiautosok.hu-nak küldtek egy videót, amelyen látszik az ütközés.

A portálnak azt írta a felvétel készítője, hogy “egy Mercedes kisbuszt kezdtem el utolérni. Indultam is már ki a belső sávba, hogy megelőzzem, de ugyanabban a pillanatban a jármű is elkezdett befelé sorolni".

Mondatai szerint a kisbusz nem indexelt, szerinte egy pillanatra elaludhatott a sofőr, mert az ütközés után tudott korrigálni, és sikerült megállnia a leállósávban.

Az olvasó szerint vízilabdázó tinédzserekkel volt tele a kisbusz, akik aludhattak az ütközés alatt, mert nála érdeklődtek utólag, hogy mi történt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×