eur:
392.75
usd:
367.66
bux:
66250.23
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A győztes pályázat, a Közti Zrt. és a Hamburg C Kft. munkája a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új belvárosi campusának megtervezésére kiírt pályázat ünnepélyes eredményhirdetésén a Pollack Mihály téren, a Magyar Rádió volt Márványtermében 2021. november 11-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Nem épülhet meg a Pázmány új campusa

Eredménytelen lett a közbeszerzés, mert túl drága ajánlatok érkeztek be.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem "Bródy projekt" kivitelezésére kiírt közbeszerzés eredménytelen lett – írja az uniós közbeszerzési közlöny alapján a Napi.hu.

Az ajánlatkérő közlése szerint a rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez. Az egyetemnek nettó 10 milliárd 986 millió forintja volt a célra, ám ennél csak jóval drágább ajánlatok futottak be:

  • A Laki Épületszobrász Zrt. nettó 27 milliárd 256 millió,
  • a Vemév-Szer Építő - és Szerelőipari Kft. nettó 26 milliárd 316 millió,
  • közös ajánlattevőként a Possibuild Építőipari és Szolgáltató Kft., a Laterex Építő Zrt., és a Garage Ingatlanfejlesztő Kft. nettó 25 milliárd 478 millió forintos ajánlatot tett.

A tervezett PPKE új campus a Múzeum utca–Pollack Mihály tér–Bródy Sándor utca–Szentkirályi utca által határolt tömbben helyezkedne el, az építkezésre azért van szükség, mert a piliscsabai tömböt bezárták.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×