eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: BORSOS MATYAS

Többórás torlódás a szerb határon

Nagy a forgalom a csanádpalotai román átkelőnél is.

Torlódás alakult ki vasárnap reggel a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán – közölte a rendőrség a honlapján.

A Szerbiából személygépkocsival érkezőknek három, az autóbusszal utazóknak két órát kell várniuk a határátlépésre. A kilépő oldalon a személygépkocsiknak és a buszoknak is egyórás a várakozás.

Intenzív a forgalom a román–magyar határon, a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely belépő oldalán is, ott a személygépkocsival utazóknak egy órát kell várakozniuk.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével lehet tájékozódni.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×