eur:
388.69
usd:
359.14
bux:
66432.1
2024. február 23. péntek Alfréd
Nyitókép: Pixabay.com

Történelmi lépés részese vasárnap a Rex Kutyaotthon

A Rex Kutyaotthon Alapítvány jótékonysági adománygyűjtésével startol el itthon december 12-én az élő értékesítés technológiája, egy magyar startupnak köszönhetően.

Világszerte nagy divattá válik az úgynevezett live stream, vagyis az élő közvetítés mintájára megszervezett vásárlás, a live stream shopping. "Mi most adakozási lehetőséget kínálunk - ez Magyarországon tudomásom szerint az első ilyen próbálkozás, és nagy izgalommal állunk mi is előtte" - mondta az InfoRádióban Király Péter, a Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója.

December 12-én, vasárnap 14 órától az alapítvány kéthektáros területén lévő oktató szobában számos négylábú fog majd bemutatkozni a kamera előtt, illetőleg a szervezet is bemutatja tevékenységét és programjait. Az online közvetítést nézők pedig adakozni tudnak, különböző lehetőségek kínálkoznak majd erre.

Az örökbefogadásra váró kutyákat lehet támogatni például állatorvosi kezeléssel, állateledelt lehet nekik vásárolni vagy a kozmetikai ellátásukhoz, adott esetben a rehabilitációjukhoz lehet hozzájárulni anyagilag - mondta a szakember.

A további lehetőségekről szóló teljes interjút alább meghallgathatják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.23. péntek, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Olyan történt a gáz árával, amire az orosz-ukrán háború kitörése óta nem volt példa

Olyan történt a gáz árával, amire az orosz-ukrán háború kitörése óta nem volt példa

Lesz mivel fűteni a fagyos téli hónapokban? Csődbe mennek a gazdaságok a megugró rezsiárak miatt? Belerokkanunk abba, hogy Putyin elzárja a gázcsapokat nyugat felé? - Másfél éve ezek a kérdések foglalkoztatták az európai gazdasági szakembereket és a döntéshozókat, miközben a földgáz ára olyan magasra lőtt ki az orosz szállítások körüli fennakadások miatt, amilyenre a legsötétebb rémálmukban sem gondoltak volna a piaci szereplők. A lidércnyomás azonban nem tartott sokáig, a pánik gyorsan alábbhagyott, és bő másfél év elteltével, több mint 90 százalékos zuhanást követően olyan szintre ért el a földgáz ára, amit utoljára az orosz-ukrán háború kitörése előtt láthattunk. De mégis mi kellett ahhoz, hogy ilyen gyorsan normalizálódjon a helyzet, mi volt ennek az egésznek az ára? Most már hátra lehet dőlni, „elég alacsonyan" van a gázár? Egyáltalán, mire tanított minket az energiaválság?

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 23. 10:13
×
×
×
×