eur:
394.14
usd:
363.2
bux:
65604.59
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Pixabay.com

Nem tiltják ki az alkoholt a Parlamentből

Hiába indítványozta ezt Székely Sándor független honatya. Nem is szondázhatók a Parlamentben dolgozók.

Az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága két független képviselő igen szavazata mellett kormánypárti és ellenzéki egyetértésben elutasította Székely Sándor független országgyűlési képviselő javaslatát, amely a házszabályt szigorította volna a képviselők és munkatársaik alkoholmentes munkavégezésének ellenőrizhetőségével.

Székely Sándor keddi közleményében rámutatott, hogy a javaslata a kellemetlen mendemondák elkerülése érdekében részint megtiltotta volna az Országgyűlés területeire az alkoholos italok bevitelét, illetve fogyasztását, részint pedig a gyanús esetekre nézvést megteremtette volna az alkoholszondás ellenőrzés lehetőségét.

A képviselő csalódottságának adott hangot, mert a világ számos parlamentjében szigorú alkohol- és drogtilalom van, amelyet kellő szigorral, adott esetben kiképzett kutyák segítségével ellenőriznek, így például Londonban, a világ legelső parlamentjében is.

Véleménye szerint a magyar kivagyiság ismét győzedelmeskedett, s a magyar képviselők jottányit sem engednek még a leginkább elutasított pökhendiségükből sem.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×