eur:
389.15
usd:
363.69
bux:
68242.11
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Köd a Kárpátokban, az Egreshát felől fotózva a Perecsenyi járásban, Kárpátalján 2020. november 10-én.
Nyitókép: Köd a Kárpátokban, az Egreshát felől fotózva a Perecsenyi járásban, Kárpátalján 2020. november 10-én. MTI/Nemes János

Még nem sok izgalmat tartogat az időjárás

Kód, pára, napsütés.

Vasárnap sokfelé indul párásan, ködösen a nap, helyenként ködszitálás is előfordulhat, és tartósabban párás, ködös körzetekre is számítani kell. Napközben

a legtöbb napsütés a déli tájakon és a Dunántúl keleti felén ígérkezik.

Említésre méltó csapadék sehol sem várható. Északkeleten kissé megélénkülhet a délies szél. Délután 5 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn is párás, ködös lesz a reggel, majd napközben délnyugat felől kisebb eső többfelé kialakulhat, de délnyugaton tartósabb esőre is számítani kell. Nyugaton megélénkülhet az északi szél. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Kedden egyre nagyobb területen süthet ki a nap, számottevő csapadék nem várható. Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északias szél. Napközben 6-11 fokra van kilátás.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×