eur:
389.55
usd:
361.96
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: ecipo.hu

Kövesse a trendeket, és fedezze fel az ikonikus Karl Lagerfeld márka kollekciójának új termékeit (x)

„A legjobbakat tartsd meg, a maradékot felejtsd el!” Ezt a tömörségében célratörő mondatot a világ egyik legismertebb divattervezőjének tulajdonítják, aki egész életében mindig a legjobbat kereste és nyújtotta.

Mindig az eredetiség vezette nagyívű, szokványosnak korántsem mondható pályáján, ehhez tartotta magát egész sikerekben gazdag életében.

Soha nem kötött kompromisszumot, amikor a minőségről, az egyéniségről, a minőségről volt szó, talán ezért is vált olyannyira sikeressé és elismertté a divat csöppet sem kegyes és barátságos világában.

Sokat hangoztatott mottója, miszerint ő két lábbal áll a földön, csak nem ezen a földön, egyfajta ars poeticának is tekinthető, mely visszaköszön minden egyes nevével fémjelzett terméken.

Cipők, táskák kiegészítők a legjobb minőségben

Létezik néhány olyan világmárka, mely a legjobbat nyújtja azoknak, akik ragaszkodnak a megszokott minőséghez, de szeretik az egyedit, a változatosat, az értékállót, de mégis különlegeset.

A Karl Lagerfeld egyike ezeknek a márkáknak, és nem érdemtelenül. Ez a két szó ma fogalom, nemcsak a divat világában, hanem mindenütt, ahol valamit is adnak az eredetiségre.

Legyen szó akár cipőkről, táskákról, övekről vagy más kiegészítőkről, az ismert és megszokott vonalak köszönnek vissza, mégis, nincs két Lagerfeld-termék, mely unalmas, szokványos vagy ne adj Isten, ismétlődő volna.

Az eredetiség, mely nem hivalkodó, de mégis határozott, erős jelzőkkel mutatja meg magát, tetten érhető minden egyes darabban, így aki ezeket a trendi, de mégis önazonosságot felmutató termékeke viseli, maga is kitűnik a tömegből. Egy Lagerfeld-táska vagy -öv diszkréten, de határozottan jelzi, hogy viselője tudatosan öltözik, és nem elégszik meg, csakis a legjobbal.

Ez nem csupán ruházati cikk vagy kiegészítő, amit megvásárol az ember, mert szüksége van rá, hanem egy életérzés, melynek részesévé válhat bárki, akinek van szeme a különlegességhez, az eredetiség feltárásához, elsősorban önmagában. Minden egyes Lagerfeld-darab állásfoglalás a minőség mellett, kiáltvány a jó ízlés mellett, egyben pedig lehetőség, mely mindenkinek adott, hogy élvezze mindkettőt.

Kiknek valóak az ikonikus Lagerfeld-termékek?

Azoknak, akik mernek mások lenni, a szó jó értelmében szeretnének kitűnni a tömegből, a különcség bélyege nélkül, és persze minőségi cipőket, tékákat, öveket és más kiegészítőket szeretnének a magukénak tudni.

A jóval és a széppel könnyű azonosulnia bárkinek, és a Karl Lagerfeld-termékek nem egyszerűen megfelelnek ennek a kritériumnak, hanem magukon hordozzák egy ikonikus személyiség kézjegyeit.

Egy olyan emberét, aki megváltoztatta a divat történelmét, saját stílust és brandet teremtett a semmiből, és sikerre is vitte azt. Nem csupán befolyásolta és megváltoztatta a divatot, hanem ihletet, egyedi ízt és stílust vitt bele, szétfeszítette a kereteket, újraalkotva azokat, bátor kézzel nyúlva a megcsontosodottnak hitt szakmai dogmákhoz.

Minden egyes Lagerfeld-jelet viselő cipő, csizma, öv vagy táska egy csipetnyit hordoz egy olyan ember szelleméből, aki nem csupán a divatra, de számos művészeti ágra is megtermékenyítő hatással volt, és azt a hatást a legnagyobbak is elismerték, értékelték.

A Lagerfeld-brand tehát igazi hozzáadott érték. Ettől a megfoghatatlan, de szemmel látható értéktől lesz egyéni és különleges minden egyes darab, ez adja a varázsát, és magyarázza töretlen népszerűségét.

Kell egyfajta egészséges merészség, hogy a divat sokszor egysíkú, és az egyformaságot újracsomagoló világában merjünk kitűnni, hogy átélhető lehessen a nagyszerű tervező gondolata, mely szerint az egyéniség ott kezdődik, ahol az összehasonlítás véget ér.

Ha máris vásárolnál, nézz be hozzánk: https://www.ecipo.hu

(x)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×