eur:
393.92
usd:
369.66
bux:
65915
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Oroshaza.hu

Koronavírus: a teljes felső tagozatot „száműzték” egy iskolából

Tanár és diák is van a fertőzöttek között, a felső tagozatoknál átállnak digitális oktatásra.

Több embernek is pozitív lett a koronavírustesztje az orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában – idézi a Hvg.hu az intézmény Facebook-oldalát. Az iskola szerint a fertőzöttek között van pedagógus és diák is.

A Vörösmarty Mihály Tagintézmény vasárnap tette közzé, hogy a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében a teljes felső tagozat (5–8. osztályok) átáll digitális oktatásra, a tanulók pedig nem léphetnek be az intézménybe.

A döntést a járási hivatallal és a tankerületi központtal egyeztették – teszik hozzá.

Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján közölte, hogy húsz óvodában és hat iskolában rendeltek el jelenleg rendkívüli szünetet, 177 esetben csak egy–egy osztály lépett át digitális tanrendre, kilenc esetben pedig az egész iskola.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×