eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Egy malacos kocákból és süldőkből álló vaddisznó konda kocog át a Pilisi Parkerdő Zrt. Gyarmatpusztai Erdészete egyik vadföldjén. A felvétel 2011. június 26-án készült.
Nyitókép: Kovács Attila

Kirándulókat mentettek a rendőrök - vaddisznók elől

A család egy vadászlesen húzta meg magát.

Egy férfi kérte a rendőrök segítségét szerda este - írja a police.hu.

Családjával túrázni indultak a Mecsekbe, de nem tudtak kijutni az erdőből.Rájuk esteledett, ráadásul egy vaddisznó konda körbe vette őket, így egy vadászlesen húzták meg magukat.

A Gyárvárosi, valamint a Pécsváradi Rendőrőrs munkatársai azonnal a keresésükre indultak, miközben telefonon keresztül folyamatosan tartották a lelket a kétségbeesett családban. A jó helyismeretüknek köszönhetően három órán belül megtalálták a segítségre szorulókat - írja a police.hu.

Az állatokat a jármű fényszórójával, valamint hangjelzéssel elriasztották, majd a bajba jutottakat visszaszállították az autójukhoz. A túrázóknak az ijedtségen kívül nem esett bajuk, orvosi ellátást nem kértek. A győri család megköszönte az egyenruhások segítségét.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×