eur:
394.17
usd:
369.67
bux:
65792.91
2024. április 23. kedd Béla
A heves esőzés miatt megáradt Rinya-patak leszakadt hídja a 68-as főút Böhönye és Segesd közötti szakaszán 2020. július 27-én.
Nyitókép: A heves esőzés miatt megáradt Rinya-patak leszakadt hídja a 68-as főút Böhönye és Segesd közötti szakaszán 2020. július 27-én. MTI/Varga György

A szombati villámárvíz megrongálta néhány út burkolatát Somogyban

Viharkárokkal kapcsolatos híreket is közöl szombaton az Útinform.

A 61-es főúton Böhönye térségében, a szombati villámárvíz megrongálta a burkolatot. A 156-os és a 157-es km között a fél útpályát lezárták.

Nagyatád és Böhönye között több helyen is lezárták a 68-as főutat. A 35-ös és a 40-es km között Nagyatád elkerülő szakaszán, illetve az 52-es és az 55-ös km között a Segesd és Böhönye közötti szakaszon nem lehet közlekedni, mert megrongálódott a burkolat. A főutat lezárták, a forgalmat elterelték. Segesdnél, a 49-es az 50-es km között hasonló okok miatt csak egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Péterhidán, a Malomcsatorna feletti bekötőutat a 3-as és a 4-es km között szintén lezárták, azonban a település Komlósd irányából továbbra is megközelíthető. (68109-es jelű út)

Somogysimonyi és Nemesvid közötti úton a 22-es, valamint a Nemesvid és Szőcsénypuszta közötti szakaszon a 17-es km-nél is félpályás korlátozás van érvényben. (6805-ös út)

Az Ötvöskónyi és Beleg közötti útszakaszon a 2-es és a 4-es km-nél is a fél útpályát lezárták. (6622-es út)

Zala megyében:

Zalaszentjakabon, a Petőfi Sándor utca a 3-as km-nél továbbra is víz alatt van, mert a Malomárok hídját elmosta a víz, ezért onnan Miháld település nem érhető el. (6832-es jelű)

Néhány nappal korábban:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×