INFORÁDIÓ 
2020. július 2. csütörtök
Ottó

index

lemondás

vezérigazgató

Vezérigazgató nélkül működik tovább az Index.hu Zrt.

Infostart

A múlt héten kinevezett Ződi Zsolt június 30-val távozik a posztról és a cégből is.

Az Index oldalán megjelent közleményben Bodolai László, az Index.hu Zrt.-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány (MFA) kuratóriumi elnöke azt írja: “Vezérigazgató nélkül, de továbbra is zavartalanul működik az Index. Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt. pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow problémára, ugyanakkor szeretném megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására”.

Ződi Zsolt a közleményben úgy fogalmazott, vezérigazgatói tisztségéről lemond, de továbbra is hű olvasója marad az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogja követni.

„Döntésem oka egyszerű: miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghez vitele túl nagy feladat számomra. Sajnálom, ha esetleg Bodolai László barátomat ezzel most nehéz helyzetbe hoztam” - írta Ződi Zsolt.

A vezérigazgatói poszton múlt héten volt változás, akkor Pusztay András lemondása után nevezték ki Ződi Zsoltot.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018