INFORÁDIÓ
2021. május 9. vasárnap
Gergely

állatorvos

praxis

nyitva tartás

Egy kutyát műtétre készítenek elő az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszék és Klinikán 2016. július 8-án. A korábbi Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kara június 30-án vált az önálló Állatorvostudományi Egyetemmé.

Hathatós segítség a kisállattartók számára a járvány idejére

Infostart

Online elérhető, folyamatosan frissülő weboldal indult civil kezdeményezésre a koronavírus-járvány idején nyitva tartó kisállat praxisokról.

Acovidvett.hu linken elérhető honlapon bármelyik kisállatrendelő közzéteheti elérhetőségét, aktuális nyitva tartását, valamint, amennyiben rendelkezik kórházi ellátási lehetőséggel, annak aznapi szabad kapacitását. A weboldal szerkesztői naponta, az esti órákban, frissítik az adatokat – hívja fel a figyelmet aNébihh.

A jelenlegi járványhelyzet az állatorvosi beavatkozást igénylő eseteknél sokszor kihívás elé állítja a gazdákat, így az oldal hatékony és hathatós segítséget jelent minden kedvtelésből kisállatot tartó gazda számára.

A mindennapokat érintő rendszeres változások közepette különösen fontos, hogy a gazdák közvetlenül az állatorvoshoz indulás előtt is meggyőződjenek a kiválasztott rendelő elérhetőségéről, teszik hozzá.

MindenInfostartt-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018