eur:
395.14
usd:
371.22
bux:
65302.71
2024. április 19. péntek Emma
A 28-as, a 28A és a 62-es villamos Eiffel Műhelyház megállójának táblája az avatás napján, 2020. január 16-án. A Magyar Állami Operaház kezdeményezésére az intézmény harmadik játszóhelyének, multifunkcionális raktár- és próbaközpontjának közelgő megnyitása alkalmából a Budapesti Közlekedési Központ az Északi Járműjavító megállóhely nevét Eiffel Műhelyházra változtatta csütörtök délutántól.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Villamos helyett pótlóbusz jár egy hónapig

Pályafelújítás miatt szombattól nem jár a villamos a X. kerületi Maglódi úton és a Sírkert úton.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki közleménye szerint pótlóbusz jár a 28-as és a 37-es villamos helyett a külső szakaszon, a Kada utca és az Rákoskeresztúri új köztemető között szombattól várhatóan egy hónapig, mert felújítják a villamospályát.

A villamosok rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és a Kada utca között viszik az utasokat. A temető és környéke Kőbánya felől a 95-ös és az 195-ös autóbusszal továbbra is elérhető - írták.

A 95-ös és a 195-ös autóbusz a Kada utca-Maglódi út és a köztemető közötti szakaszon pótlójáratnak minősül, ezért a villamosról a buszra vagy a buszról a villamosra átszállva nem kell új jegyet kezelni, hanem a már kezelt jeggyel lehet továbbutazni.

A kezelt vonal- és gyűjtőjegyeket átszállás után a jegy számkocka nélküli végén ismét kezelni kell.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×