eur:
395.49
usd:
366.56
bux:
65613.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Monostori László, az Árpád-házi Szent Margit-templom plébániai kormányzója fóliát helyez a gyóntatófülke gyóntatórácsára az Árpád-házi Szent Margit-templomban a XIII. kerületi Lehel téren 2020. március 6-án. Elrendelte a szenteltvíztartók kiürítését a templomokban a Magyar Katolikus Püspök Konferencia (MKPK), és egyéb, a koronavírus-fertőzés megelőzésére szolgáló intézkedést is hoztak. Az MKPK kéri a szentmiséken a kézfogás és a nyelvre áldoztatás elhagyását és a kézbe áldoztatás általánossá tételét.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Döntött a kormány: újabb lépés a koronavírus veszélye miatt

A kormány elfogadja az operatív törzs ajánlását és lemondja a március 15-re tervezett központi ünnepséget.

Bár Magyarországon csak egyedi fertőzések vannak és gócpontok nincsenek, a múzeumkerti ünnepség hazánk legnagyobb rendezvénye, ahová Magyarország minden pontjáról érkeznek emberek.

Ezért biztonsági okokból, az operatív törzs ajánlását elfogadva a kormány úgy döntött, hogy idén a március 15-ei múzeumkerti nagyünnepséget lemondja.

Az önkormányzati ünnepségeknek, helyi rendezvényeknek országos kihatásuk nincs, ezért azokról a helyi rendezők döntenek - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×