eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Fidesz eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest kulturális központban 2019. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Szijjártó Péter: várjuk meg a hivatalos eredményeket

A külgazdasági és külügyminiszter megköszönte a választóknak és a Fidesz mellett kampányolóknak is az elmúlt heteket az önkormányzati választások éjszakáján.

Szijjártó Péter külügyminiszter a Fidesz eredményvárójában az InfoRádiónak elmondta, meg kell várni a hivatalos végeredményt, de kiemelte, a pártok közül a legtöbb szavazója a Fidesznek van.

Megköszönte a voksolóknak a részvételt az önkormányzati választásokon, a fideszes kampánygépezet résztvevőinek pedig a sok munkát.

A győri eredményeket - családi érintettség okán, szülei ott laknak - kommentálva azt mondta, összesen egy egyéni körzetet vesztett el a Fidesz, a polgármesteri küzdelem pedig szoros.

A lengyel választások eredményeit még nem tudta értékelni, mert még csak exit poll eredmények vannak.

Percről percre tudósításunkat itt olvashatja.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×