eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Két embert vettek őrizetbe a dánszentmiklósi emberölés ügyében

Őrizetbe vettek két férfit, akik a gyanú szerint megöltek egy embert szombat este Dánszentmiklóson - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a honlapján.

A rendőrségre vasárnap érkezett bejelentés, miszerint egy férfi holttestét találták meg Dánszentmiklóson. A férfi halálát a helyszíni szemle alapján idegenkezűség okozta.

A rendőrség elfogta a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 40 éves dánszentmiklósi férfit és 44 éves testvérét.

A nyomozás adatai szerint a negyvenéves gyanúsított szombat este egy ingatlanban szóváltást követően bántalmazta a sértettet, megkötözte és eszméletlen állapotban hagyta az ingatlan területén. Másnap a sértett már élettelen testét megpróbálták felgyújtani, majd ismét hátrahagyták - írták, hozzátéve, hogy a gyanúsított 44 éves testvére jelen volt a bántalmazáskor.

A rendőrség a negyvenéves férfit emberölés, testvérét pedig emberöléssel kapcsolatos eljárás során megvalósított bűnpártolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, majd indítványozták letartóztatásukat.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×