INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 21. szerda
Hajna, Sámuel

közlekedés

budapest

etele út

Budapest, 2019. január 2. A villamosvágányok nyomvonalának építési munkálatai a XI. kerületi Etele úton 2019. január 2-án. A munkálatok során az 1-es villamos vonalát az Etele út-Fehérvári út kereszteződésétől az Etele térig hosszabbítják meg. MTI/Máthé Zoltán

Csütörtöktől ismét mindkét irányban lehet használni egy fontos főutat Budapesten

Infostart / MTI

Csütörtöktől ismét mindkét irányban lehet majd használni Budapesten az Etele utat, amelyet az 1-es villamosvonal meghosszabbítása miatt zártak le, de útszűkületre továbbra is számítani kell.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az Etele úton a Fehérvári út és Tétényi út között a forgalom mindkét irányba kétszer egy sávon haladhat, egyedül a Rátz László utcai gyalogosátkelő jelzőlámpája nem működik még, azt csak a villamosforgalom júliusra tervezett megindulásakor üzemelik be.

Az Etele út forgalomnak való visszaadása után a Hengermalom útról nem lehet balra, a Fehérvári út felé kanyarodni, az Etele úton érkezők ugyanakkor továbbra is balra fordulhatnak a Hengermalom út és a Fehérvári út felé. A környéken továbbra is időszakos várakozási tilalomra kell számítani.

Az Etele út Hadak útja és Somogyi út között is elindul a kétirányú forgalom, azonban az Etele Pláza építési munkái miatt továbbra is megnövekedett szállítójármű-forgalommal kell számolni.

Csütörtöktől újra az Etele úton jár Kelenföld vasútállomás felé is a 103-as autóbusz, ezáltal ismét megáll korábbi Etele út/Fehérvári út, Bikás park és Bártfai utca megállóhelyén. Szintén újra az Etele úton jár mindkét irányba az 58-as és a 907-es autóbusz.

Nyitókép: A villamosvágányok nyomvonalának építési munkálatai a XI. kerületi Etele úton 2019. január 2-án. A munkálatok során az 1-es villamos vonalát az Etele út-Fehérvári út kereszteződésétől az Etele térig hosszabbítják meg. MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018