INFORÁDIÓ 
2020. április 8. szerda
Dénes

keleti pályaudvar

felújítás

bezárás

tömegközlekedés

A lezárt Keleti pályaudvar 2019. május 13-án reggel. Ettől a naptól két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.

Megkezdődött a "ráncfelvarrás" - Így újítják fel a Keletit - videó

Infostart

A felújítás hétfőn kezdődött és május 26-ig, azaz két hétig tart. Rengeteg vasútvonalat és vonatot, de még az elővárosi és a budapesti tömegközlekedést is érinti.

Mint arról az Infostart beszámolt, a felújítás két hete alatt olyan, előre tervezett karbantartási munkákat végeznek a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton és a peronokon, amelyeket csak akkor lehet kivitelezni, ha szünetel a vonatforgalom.

Arról, hogy pontosan milyen munkálatokat végeznek, és arról, hogy a bezárás milyen változásokat okoz a vasúti és a fővárosi közlekedésben, itt írtunk, míg az első, "Keleti nélküli" reggel tapasztalatairól itt olvashat. Az alábbi videón pedig az látszik, hogy megkezdődtek a munkálatok a csarnokban.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018