INFORÁDIÓ 
2020. március 30. hétfő
Zalán

budapest

közlekedés

keleti pályaudvar

kőbánya felső

A lezárt Keleti pályaudvar 2019. május 13-án reggel. Ettől a napról két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.

Kaotikus a helyzet a Keleti pályaudvar lezárása miatt az utasok szerint

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

A Kőbánya felső vasútállomásnál közlekedési káosz alakult ki hétfő reggel, mivel a Keleti pályaudvar lezárása miatt ideiglenesen ez a végállomás.

Az InfoRádió hallgatói arról számoltak be hétfő reggel, hogy a Kőbánya felső vasútállomásnál közlekedési káosz alakult ki, mivel a Keleti pályaudvar lezárása miatt a megszokottnál sokkal több utas próbált a vasútállomástól tovább utazni Budapesten.

A közlekedők elmondása szerint az új helyzetben nincs változás, az utasokat semmilyen segítség nem várta.

A MÁV korábbi tájékoztatása szerint zárva tart hétfőtől jövő vasárnapig, május 26-ig a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.

Budapest, 2019. május 13.
Üres vágányok a Keleti pályaudvaron 2019. május 13-án reggel. Ettől a napról két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.
MTI/Máthé Zoltán
Üres vágányok a Keleti pályaudvaron 2019. május 13-án reggel. Ettől a napról két hétre, május 26-ig zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át. MTI/Máthé Zoltán

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018