eur:
394.62
usd:
369.51
bux:
65597
2024. április 23. kedd Béla
A lezárt Keleti pályaudvar 2019. május 13-án reggel. Ettől a napról két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Kaotikus a helyzet a Keleti pályaudvar lezárása miatt az utasok szerint

A Kőbánya felső vasútállomásnál közlekedési káosz alakult ki hétfő reggel, mivel a Keleti pályaudvar lezárása miatt ideiglenesen ez a végállomás.

Az InfoRádió hallgatói arról számoltak be hétfő reggel, hogy a Kőbánya felső vasútállomásnál közlekedési káosz alakult ki, mivel a Keleti pályaudvar lezárása miatt a megszokottnál sokkal több utas próbált a vasútállomástól tovább utazni Budapesten.

A közlekedők elmondása szerint az új helyzetben nincs változás, az utasokat semmilyen segítség nem várta.

A MÁV korábbi tájékoztatása szerint zárva tart hétfőtől jövő vasárnapig, május 26-ig a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.

Budapest, 2019. május 13.
Üres vágányok a Keleti pályaudvaron 2019. május 13-án reggel. Ettől a napról két hétre, május 26-ig  zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.
MTI/Máthé Zoltán
Üres vágányok a Keleti pályaudvaron 2019. május 13-án reggel. Ettől a napról két hétre, május 26-ig zárva tart a Keleti pályaudvar karbantartás miatt. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át. MTI/Máthé Zoltán

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×