eur:
389.42
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Lövöldözés volt a Teréz körúton

Az körút és az Aradi utca sarkára nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök, a környéket lezárták, igazoltattak.

A Népszava írta meg, hogy este fél nyolc táján lövések dördültek a Teréz körút és az Aradi utca kereszteződésénél. Azt írták, a járókelők bandák közötti leszámolásról pletykáltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletén az Indexnek este 8 körül meg is erősítették, hogy rendőri intézkedés zajlik a helyszínen, a részletekről későbbre ígértek tájékoztatást. Fontosnak tartották ugyanakkor hangsúlyozni,hogy a jelenlegi információk szerint

éles lőfegyver nincs a helyszínen, egy gázriasztó pisztolyról lehet szó.

Az Indexnek egy ember arról számolt be, hogy 19 óra 20 perc környékén fordult az Aradi utcából a Teréz körútra az Eötvös utca felől gyalogosan. A sarkon egy férfi ordibált a körút túloldalára, hogy „gyere át" meg „rád verek", és más hasonló fenyegetésekkel. Ahogy továbbment, két dörrenést hallott, visszanézve pedig annyit látott, hogy a járdán futottak az emberek a Nyugati pályaudvar felé.

Este kilenckor a BRFK az MTI-vel közölte: ügyeletükre több bejelentés érkezett, amely szerint az Aradi utca és a Teréz körút kereszteződésénél több ember verekszik, illetve lövések is eldördültek.

A perceken belül kiérkező rendőrök két férfit a helyszínen elfogták, majd előállítottak a VI. kerületi rendőrkapitányságra. Ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás - írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×