eur:
393.91
usd:
368.57
bux:
66317.98
2024. április 24. szerda György

Nem mindennapi baleset történt a szántóföldön

A rendőrök terepjáró platóján szállították a kerék alól kiszabadított férfit.

Egy férfi szombaton délután Tiszaszentimre külterületén, egy mezőgazdasági területen traktorral közlekedett, amikor eddig ismeretlen okból a jármű bal hátsó kereke kitört, a sofőr kiesett a vezetőfülkéből és a kerék alá szorult - írta a szoljon.hu.

A bajba jutott maga értesítette ismerősét, de sokkos állapota miatt nem tudta megmondani, hogy pontosan hol történt a baleset. A rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai is a mentésére indultak, miközben a rendőrök azonosították a pontos helyszínt.

A saras területet megközelíteni csak terepjáró járművekkel lehetett, így az egységek egy rendőrségi szolgálati gépkocsival és a körzeti megbízott saját terepjárójával mentek a sérülthöz.

A körzeti megbízott és kollégái érkeztek meg először, akik a mentősök kiérkezéséig a földön fekvő tiszafüredi lakost – a kihűlés megakadályozása érdekében – takaróval betakarták. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a 25 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×