INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 26. hétfő
Izsó

lapszemle

népszava

magyar idők

Időcsapdába került a Néprajzi Múzeum - lapszemle

Infostart

A Népszava azt írja, hogy időcsapdába került a Néprajzi Múzeum. A Magyar Időkben az olvasható, hogy a férfiak nem szeretnek panaszkodni az egészségükre és legtöbben szűrővizsgálatokra sem járnak.

A Népszava azt írja, hogy időcsapdába került a Néprajzi Múzeum. A közgyűjtemény munkatársai azt állítják, hogy a kormányzati sikerpropagandával szemben teljes a káosz a költözés körül. A Kossuth téri ingatlant a Kúria és a Legfőbb Ügyészség veszi birtokba, az új városligeti épület azonban csak 2021-re készül el.

A Magyar Időkben az olvasható, hogy a férfiak nem szeretnek panaszkodni az egészségükre és legtöbben szűrővizsgálatokra sem járnak. Részben emiatt jóval hamarabb halnak meg, mint az Európai Unió más országaiban, és Magyarország az egyik vezető tagállam a prosztatarákos megbetegedésekben. A most megnyíló férfi-egészségközpont célja, hogy az aggasztó adatok megváltozzanak, és a férfiak egészségtudatosabbá váljanak.

A Világgazdaság szerint nagyon jó évet zárnak idén a magyarországi állatkertek. December végéig összesen 3,5-4 millió vendéget regisztrálhatnak, ami 10-12 százalékos növekedés a korábbi évekhez képest. Az állatkertek kétezer olyan állatfaj hosszabb távú fennmaradását képesek biztosítani, amelyeknek az eredeti élőhelyükön már nincs esélyük a túlélésre - olvasható a Világgazdaság cikkében.

A Portfolio szerint a túlórák számának drasztikus növelése nem lehet jó a munkaerőpiac minden szereplőjének. Miután a cégek örülnek, ki lehet találni, hogy kik lesznek a vesztesek. A 400-as túlórakeret minden bizonnyal már rengeteg dolgozónál okozhat hatékonyságvesztést, illetve egészségügyi problémákat is, így ha erre kényszerítik a munkavállalókat, akkor garantáltak a széleskörű negatív hatások.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018