INFORÁDIÓ
2022. augusztus 11. csütörtök
Tiborc, Zsuzsanna

hetilapszemle

vona gábor

jobbik

szálláshely

Vona Gábor vlogger lett - Hetilapszemle

A Figyelő eheti száma részletesen foglalkozik a szállodák minősítésével, a HVG pedig interjút közöl Vona Gáborral.

A Figyelőben összeállítást olvashatnak a szállodák minősítéséről. A hetilap kiemeli, hogy a legfontosabb elvárások között van a tisztaság, a karbantartottság és a megfelelő alváskomfort. Ezeket minden csillaggal minősített szállodának biztosítania kell – még az egycsillagosnak is. A Hotelminősítési rendszer 270 kritériuma az átlagember számára soknak tűnhet.

Minél nagyobb a csillagszám, annál több a kötelező elvárás, előfordul az is, hogy több kritérium teljesül ott is, ahol az nem minimum követelmény. A szakemberek azt javasolják, azon túl, hogy

a vendégek a foglalás előtt ellenőrzik, vajon minősített-e a szálloda, érdemes megnézni, hogy milyen vendégértékelést kapott a fontosabb szempontok alapján.

A Figyelő kiemeli, hogy a ritkán nyaraló vendég rutintalanul választja a kirívóan alacsony árakat kínáló szállásokat, utána viszont sokan csodálkoznak, ha eldugult lefolyóval vagy ki nem takarított mosdóval találkoznak. A körképből kiderül, előfordult olyan eset is, amikor egy család megérkezett egy tiszántúli wellnesshotelbe, amely már első ránézésre is csalódás volt a kopott és ízléstelen padlószőnyeg a folyosón, a lakosztályban pedig leszakadt a zuhanyfüggöny és rohadt a fürdőkabin széle. A recepción viszont közölték, azért ilyen olcsó a szállás, mert felújítás előtt állnak.

A HVG interjút közöl Vona Gáborral.

A Jobbik korábbi elnöke azt mondta a hetilapnak, hogy nem a parlamentben dőlnek el az igazán fontos ügyek, hanem az emberek fejében és szívében.

Vona Gábor szerint az online világ az ő új csatatere, volt pártvezető ugyanis a héten indított egy közéleti témákkal foglalkozó videóblogot.

A volt ellenzéki politikus úgy látja, választási vereségük logisztikai bukás volt, amiről részben a Jobbik hibás ön- és helyzetértékelése, még inkább a Fidesz helyhatósági ereje tehet. Vona Gábor hangsúlyozta, egy országos politikus bármit mondhat, a végső döntést a helyi polgármester, a közmunkások munkaadója hozza meg lokális szinten. Ezt a szintet pedig a Fidesz a 2006-os önkormányzati választások óta uralja, hiába hitte azt magáról a Jobbik, hogy kiismeri magát a kisebb településeken – tette hozzá a párt volt első embere. Vona Gábor bevallotta, a választások előtt idealizálta a magyar társadalmat. A valóság azonban kijózanító volt számára. Kiemelte, hogy

a Jobbiknak tagja lesz, de nem vállal tisztséget semmilyen vezetői testületben, nem áll szerződéses viszonyban a párttal, de véleményét elmondja, ha megkérdezik.

Kapcsolódó hang

Hetilapszemle
 
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018