eur:
392.46
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Vona Gábor vlogger lett - Hetilapszemle

A Figyelő eheti száma részletesen foglalkozik a szállodák minősítésével, a HVG pedig interjút közöl Vona Gáborral.

A Figyelőben összeállítást olvashatnak a szállodák minősítéséről. A hetilap kiemeli, hogy a legfontosabb elvárások között van a tisztaság, a karbantartottság és a megfelelő alváskomfort. Ezeket minden csillaggal minősített szállodának biztosítania kell – még az egycsillagosnak is. A Hotelminősítési rendszer 270 kritériuma az átlagember számára soknak tűnhet.

Minél nagyobb a csillagszám, annál több a kötelező elvárás, előfordul az is, hogy több kritérium teljesül ott is, ahol az nem minimum követelmény. A szakemberek azt javasolják, azon túl, hogy

a vendégek a foglalás előtt ellenőrzik, vajon minősített-e a szálloda, érdemes megnézni, hogy milyen vendégértékelést kapott a fontosabb szempontok alapján.

A Figyelő kiemeli, hogy a ritkán nyaraló vendég rutintalanul választja a kirívóan alacsony árakat kínáló szállásokat, utána viszont sokan csodálkoznak, ha eldugult lefolyóval vagy ki nem takarított mosdóval találkoznak. A körképből kiderül, előfordult olyan eset is, amikor egy család megérkezett egy tiszántúli wellnesshotelbe, amely már első ránézésre is csalódás volt a kopott és ízléstelen padlószőnyeg a folyosón, a lakosztályban pedig leszakadt a zuhanyfüggöny és rohadt a fürdőkabin széle. A recepción viszont közölték, azért ilyen olcsó a szállás, mert felújítás előtt állnak.

A HVG interjút közöl Vona Gáborral.

A Jobbik korábbi elnöke azt mondta a hetilapnak, hogy nem a parlamentben dőlnek el az igazán fontos ügyek, hanem az emberek fejében és szívében.

Vona Gábor szerint az online világ az ő új csatatere, volt pártvezető ugyanis a héten indított egy közéleti témákkal foglalkozó videóblogot.

A volt ellenzéki politikus úgy látja, választási vereségük logisztikai bukás volt, amiről részben a Jobbik hibás ön- és helyzetértékelése, még inkább a Fidesz helyhatósági ereje tehet. Vona Gábor hangsúlyozta, egy országos politikus bármit mondhat, a végső döntést a helyi polgármester, a közmunkások munkaadója hozza meg lokális szinten. Ezt a szintet pedig a Fidesz a 2006-os önkormányzati választások óta uralja, hiába hitte azt magáról a Jobbik, hogy kiismeri magát a kisebb településeken – tette hozzá a párt volt első embere. Vona Gábor bevallotta, a választások előtt idealizálta a magyar társadalmat. A valóság azonban kijózanító volt számára. Kiemelte, hogy

a Jobbiknak tagja lesz, de nem vállal tisztséget semmilyen vezetői testületben, nem áll szerződéses viszonyban a párttal, de véleményét elmondja, ha megkérdezik.
KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×