eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: termalfurdo.hu

A fürdők összecsapása - végéhez közeledik az Év Fürdője közönségszavazás

Augusztus végéig lehet szavazni az Év Fürdőjére. Idén nyáron immár negyedik éve, három kategóriában közel 200 magyarországi fürdő versenyez a címért - nyilatkozta a termálfürdő.hu portál ügyvezető igazgatója.

A verseny alapvető célja az, hogy a magyarokban tudatosuljon: az országban egyedülálló termálvízkincs van, ami mind minőségben, mind mennyiségében kiemelkedő a világon. Másrészt erre a termálvízkincsre több mint 200 fürdő épült, amelyek minden korosztálynak magas színvonalú kikapcsolódást kínálnak - mondta Sánta Tibor, a termálfürdő.hu portál ügyvezető igazgatója.

Mi ez a szavazás?

A fürdők három kategóriában versenyeznek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint a nagyvárosokban található fürdők "Az Év Fürdője 2018" kategóriában, a regionálisan ismert fürdők "Az Év Feltörekvő Fürdője 2018", míg a kis településeken található kis fürdők "A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018" kategóriában indulnak. Mindben a legtöbb szavazatot szerző fürdő nyer.

Sánta Tibor szerint eddig nagyjából 80 ezren szavaztak, de a tapasztalatok alapján augusztusban érkezik a szavazatok zöme, így az eddigi 150 ezres szavazatszámnál magasabb, rekordszámú voksszámra számítanak.

Augusztus 31-ig lehet szavazni, szeptember 5-én pedig kihirdetik a győzteseket.

Eddig nagyjából az derült ki, hogy melyik 10-10 fürdő áll az élen a saját kategóriájában. Mutatjuk, pillanatnyilag kik a legnépszerűbbek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×