eur:
393.38
usd:
362.1
bux:
73294.18
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga

Rendőrségi autós üldözés volt Sopronban

A városban valószínűleg jó ideje üldözték a fekete színű kocsi sofőrjét - írta a Kisalföld az egyik olvasójának tudósítása alapján.

A portál olvasója szerint a menekülő autósnak a Teleki utcából nem sikerült rendesen befordulnia a lakóházak mögötti kis utcákba. Az útpadkára vágódott a kocsi és a rendőrök bilincsbe verve vezették el a gyanúsítottat.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya később azt közölte, hogy szombat este 21 óra körül a soproni rendőrök egy járművet akartak ellenőrizni a Balfi utcában. A járművezető a szabályos rendőri jelzés ellenére nem állt meg gépkocsijával és elhajtott. A járőrök a járművet követni kezdték, míg végül a sofőrt "intézkedés alá vonták" és előállították.

A járművezető magatartásával több közlekedési szabályt is megszegett, amelyek miatt vele szemben a Soproni Rendőrkapitányság eljárást indított.

Címlapról ajánljuk

Rajtaütés Németországban: iszlám központokra csapott le a rendőrség több tartományban is

Az önálló tartománynak számító Hamburgban és több más németországi tartományban radikálisnak tartott iszlám központokat kutatott át a rendőrség. A hatósági razziákra a hajnali órákban került sor, ezúttal is Nancy Faeser belügyminiszter utasítására. Hasonló országos rajtaütés volt tavaly novemberben is. Az egyesületeket a terrorizmus támogatásával, illetve alkotmányellenes tevékenység folytatásával gyanúsítják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×