eur:
392.83
usd:
368.15
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Felhőszakadás veszélye pár órán belül - kiadták a friss riasztást

Az ország középső és észak-keleti régióira adott ki elsőfokú riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap fél kettő előtt.

Ma szórványosan várhatóak zivatarok, valamivel nagyobb valószínűséggel a Dunántúlon az Északi-középhegység, illetve az Észak-Alföld térségében.

A zivatarokhoz szélerősödés (50-70 km/h), intenzív (5-15 mm) csapadék, néhol kisebb méretű jég társulhat. A zivatarok környezetében néhol felhőszakadás (>30, esetleg > 40 mm) és egy-egy helyen (nagyobb eséllyel északkeleten, de másutt sem zárható ki teljesen) heves kísérőjelenség (90 km/h feletti széllökés és vagy jégeső (> 2 cm átmérő) előfordulhat.

Vasárnap éjjel és hétfő

Az előttünk álló éjszaka helyenként valószínű zivatar, nagyobb valószínűséggel északon, északkeleten, az éjszaka második felében a Dunántúl északnyugati, északi részén egy-egy heves zivatar nem zárható ki.

Hétfőn elszórtan, nagyobb számban az ország északkeleti harmadában valószínű zivatarok előfordulása, amelyekhez egy-egy helyen felhőszakadás (> 30 mm) társulhat illetve akár egy-egy heves zivatar (90 km/h feletti széllökés és jégeső (2 cm feletti átmérővel)) is kialakulhat a délutáni, esti órákban. Egy-egy heves zivatar kialakulását az ország más tájain sem lehet teljesen kizárni a délutáni napszakban.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×