„Ez egy nagyon-nagyon megtisztelő elismerés” – értékelte a második Michelin-csillagot Mészáros Ádám, aki szerint a séfek álmai között szerepel, hogy egyszer kiérdemeljék ezt a díjat. Az Onyx séfje azt is hozzátette: még nem tudta teljesen feldolgozni.
A séf bevallása szerint az elmúlt két évben nagyon sokat kellett dolgozni az elismerés kivívásához, és ebből mindenki kivette a részét.
„Megszerezni nagyon nagy elismerés, megtartani nagyon kemény munka”
– fogalmazott Mészáros Ádám. Rengeteg munkát fektettek abba, hogy megtartsák a Michelin-csillagot, és az, hogy az igyekezet újabb csillagot érdemelt, jó iránymutatásként szolgál az Onyx csapatának és a magyar vendéglátásnak – véli a séf, aki szerint ez újabb mérföldkő lehet, ugyanúgy, ahogy az első csillag, annak megtartása és az elismerést megkapó hazai éttermek körének bővülése, vagy mint a Bocuse d'Or-sikerek.
Mészáros Ádám az Onyx titkának az étteremben folyó kiváló csapatmunkát tartja. „Együtt ötletelünk ételekkel kapcsolatban, együtt kóstolunk, mindenki egy picit jobban magáénak tudhatja az egészet” – fogalmazott. A séf büszke arra, hogy a magyar túró rudit desszertjeik közé emelték, illetve az étlapról kiemelte a báránygerincet és a sült rillette-golyót.