eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
Pirított Szent Jakab kagyló csicsóka krémlevessel, fenyőmag pralinével és pecorino habbal az Onyx étterem konyháján, 2011. március 22-én. Újabb budapesti étterem, a Vörösmarty téren található Onyx kapott Michelin-csillagot.
Nyitókép: Beliczay László

Megvan Magyarország első két Michelin-csillagos étterme

Az Onyx lett Magyarország első két Michelin-csillaggal jutalmazott étterme. Megőrizte Michelin-csillagát a Costes Downtown, a Costes, a Borkonyha - jelentették be a Michelin-gálán Budapesten.

Bemutatták a 2018-as európai Michelin-kalauzt, a Michelin Main Cities of Europe Guide 2018 című kiadványát.

Az Onyx lett az első két Michelin-csillagos étterme. Megtartotta a csillagot a Borkonyha, a Costes Downtown és a Costes is.

Ajánlott étteremként bekerült a kalauzba az Olimpia étterem, Széll Tamás étterme, a Stand 25 Bib Gourmand minősítést kapott - írja az Index.

A fiatal szakácsokat díjazó Young Chef Awardot Niall Keating angol séf kapta,a Michelin Mentor Awardot pedig Christian Constant francia séf vehette át.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 07:25
×
×
×
×