eur:
392.3
usd:
365.57
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Különleges portál segíthet sok albérlőn – lapszemle

Elkészült a Budapest–Belgrád közötti vasút építési menetrendje – írja a Magyar Idők. A Magyar Nemzet szerint bérlőtárskereső portál segíthet azoknak, akik nem képesek egyedül albérletet fizetni. Az európai átlagot meghaladóan bővül a magyar turizmus – számolt be a Világgazdaság.

A Magyar Idők azt írja: elkészült a Budapest–Belgrád közötti vasút építési menetrendje, a tervek szerint a munka 2023-ra fejeződik be. Az új pályának köszönhetően három és fél órára csökken a két főváros közötti utazási idő, a vonatok 160 km/órás sebességgel is roboghatnak majd.

A Magyar Nemzet szerint tovább nő a kereslet a kiadó lakások iránt országszerte, a bérleti díjak viszont már nem emelkednek olyan ütemben, mint korábban. Azokat, akik egyedül nem képesek kigazdálkodni, hogy fedél legyen a fejük fölött, külön bérlőtárskereső portál segíti az egymásra találásban.

A Világgazdaság arról számolt be, hogy az európai átlagot meghaladóan bővül a magyar turizmus, Budapest pedig átlépte a tízmillió vendégéjszakás álomhatárt. Az egész országban – a vendégéjszakák számát tekintve - negyedik éve tart a 6 százalék feletti bővülés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×