eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Megdöbbentő tények derülnek ki a veronai busztragédia rendőrségi jegyzőkönyvéből

Megdöbbentő tények derülnek ki a veronai busztragédia rendőrségi jegyzőkönyvéből

Eszméleténél volt a veronai buszbaleset sofőrje, V. János a végzetes januári baleset után. Ez az elképesztő állítás is szerepel az olasz rendőség jegyzőkönyvében.

A január 20-i baleset tizenhét halálos áldozatának hozzátartozói nemrég hozzájutottak az olasz nyelvű hivatalos dokumentumhoz. Ebből több, eddig nem ismert, megdöbbentő részlet is kiderül.

A legmeglepőbb az, hogy a buszt vezető sofőr, V. János nem veszítette el az eszméletét az ütközés után. Ki tudott jutni a buszból, a kiérkező rendőrök az autópálya mellett találtak rá - írja a Bors.

A jármű lángolt, a vezető pedig néhány méterre előtte állt, a sztrádáról a hídra felvezető kijáró elején. Eszméleténél volt, ám rázkódott a félelemtől és a kétségbeeséstől. Hallhatta a gyerekek halálsikolyát, láthatta, ahogy próbálnak menekülni, ám a tűz rendkívüli gyorsasággal emésztette el a járművet. Tudhatta, 54 utasa küzd az életéért az égő járműben. Sokkos állapotba került, segíteni ezért nem tudott.

A járőröknek azt sem tudta megmondani, hogy ki ő.

Száznyolc­vanöt centi magas, testes alkatú férfi, körszakállal. Feje vérzik, homlokán mély vágás látható. Állkapcsa is megsérült, néhány foga kitört. Fejét a szélvédő, jobb lábát a karosszéria egyik eleme találta el. A mentő a veronai idegsebészetre szállítja – írták a rendőrök a jelentésükben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×