eur:
389.32
usd:
362.68
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Újabb dugó: nyerges vontató és autó ütközött az M1-esen

Egy sávon halad a forgalom Tatabányánál az érintett szakaszon.

Egy nyerges vontatónak ütközött hátulról egy személyautó az M1-es autópálya 61-es kilométerszelvényénél, Tatabánya térségében, a határ felé vezető oldalon. A balesetben senki nem sérült meg.

A tatabányai hivatásos tűzoltók a közútkezelő szakembereit kérték a helyszínre a törmelékek miatt. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom - közölte a katasztrófavédelem.

Reggel szinte ugyanitt két autó ütközött, a baleset személyi sérüléssel is járt a rendőrség információi szerint. A járművek a belső sávot foglalták el, torlódás alakult ki, a helyszínelés idején is lassan haladt a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×