eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Fodor Gábor: van B forgatókönyv is

Fodor Gábor: van B forgatókönyv is

A Liberálisok elnöke szerint akár minden egyéni választókerületben tud majd a párt jelöltet állítani, de bölcsebbnek tartaná, ha a demokratikus ellenzéki pártok közös listát állítanának. Fodor Gábor erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.

A Liberálisok elnöke szerint az év elejére össze kellene állnia a közös ellenzéki listának.

„Az a bölcs és helyes, ha ez ebben az évben befejeződik. Ha az áprilisi választások előtt, ha januárban nagyjából tudjuk, hogy mi a helyzet, az helyes, jó és elegendő.”

A politikus arról is beszélt, hogy jól állnak a jelöltekkel.

„Minél több támogatót és hívet szerzünk meg a liberális gondolatnak, mi ebben hiszünk és tudjuk, hogy be is fog jönni.

Idő kérdése, hogy hogyan, de meg fogjuk csinálni.

Erre készek vagyunk. A liberális párt meg tudja tenni, hogy a választókörzetek többségében, ha kell mindegyikben, önálló jelöltet indítson. Más ellenzéki pártok is meg tudják ezt csinálni, többen most fogadkoznak, hogy senkivel nem hajlandóak együttműködni, önállóan fognak indulni.”

Fodor Gábor ugyanakkor jelezte, hogy több forgatókönyvvel is rendelkezik a párt.

„Az első számú opciónak és a fontos iránynak azt tartom, hogy

legyen együttműködés, de van egy B forgatókönyv is.

Ha nincs, jönnek a Liberálisok és szépen megcsináljuk egyedül. Mindent beleadunk és optimisták vagyunk és nagyon reméljük, hogy el fogjuk érni a megfelelő eredményt. És hiszünk benne, ahogy azok az emberek is, akik jönnek folyamatosan. Sorakoznak és állítjuk a jelöltjeinket, bejelentettük a budapestieket, nagyon sokan vannak vidéken is. Most fölötte vagyunk a 70-es számnak, rövidesen elérjük a 106 jelöltet. Nagyon lelkesek az embereink, sokan jönnek és csatlakoznak hozzánk.”

Fodor Gábor szerint a demokratikus ellenzéknek hinnie kell a saját erejében, és együttműködve kell kihoznia a legjobbat a választási rendszer adta helyzetből.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×