eur:
393.14
usd:
367.83
bux:
65966.74
2024. április 24. szerda György
Beragasztották a gyerekek száját és összekötözték a kezüket egy budapesti óvodában

Beragasztották a gyerekek száját és összekötözték a kezüket egy budapesti óvodában

Fizikailag és lelkileg is bántalmazhattak gyerekeket egy XVI. kerületi óvodában - derült ki a RTL Klub Híradójából.

Azt RTL Klub Híradójában egy édesapa elmondta, az egyik óvónő még tavaly azzal fenyegette meg a gyerekét, hogy megkötözi a kezét, ha nem alszik. Így tett. Majd bocsánatot kért. Ebből, ahogy az édesapa elmondta, nem akartak ügyet csinálni, de a napokban a felesége hasfájásra panaszkodva, egyedül üldögélve találta a gyerekét, kiderült, azt tapasztalta, spórolásra nevelés ürügyén addig nem állhatott fel az asztaltól, amíg meg nem ette az ételt. Az édesapa azt is elmondta, a kisgyerek részletesen elmesélte, fájt, amikor a szájáról leszedték a ragasztószalagot. Egy másik édesapa arról számolt be, a kisfiát üvöltve küldték ki a mosdóba, mert nem tudott fenyőfát rajzolni.

A két gyerek ugyanabba az óvodába, de nem azonos csoportba járt. A szülők feljelentést tettek, a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz. A szülők ügyvédje szerint jóval több sértett is lehet, ami rendszerszintű problémára utalhat. Az RTL Klub megkereste az óvodavezetőt, aki nyilatkozni nem akart, de telefonon közölte, a vádak nem igazak.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Franciaország Észtországgal, Lettországgal, Litvániával, Hollandiával és Lengyelországgal együtt új szankciórendszert javasol az Európai Unió számára az orosz dezinformációs és választási beavatkozási műveletek elleni küzdelem érdekében. A Bloomberg által látott tervezet szerint az orosz vonatkozású szereplők által végrehajtott destabilizáló tevékenységek száma nőtt Európában, és különböző hibrid eszközökkel aláássák a demokráciát, a stabilitást és a jogállamiságot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×