INFORÁDIÓ 
2020. április 8. szerda
Dénes

dél-pesti kórház

felújítás

felmondás

egészségügy

Kórházi bezárás Pesten? - itt a válasz

Kórházi bezárás Pesten? - itt a válasz

InfoRádió

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet tájékoztatása szerint az intézményben nem történt tömeges felmondás és nem a belgyógyászati osztály sem zárt be.

Meg nem határozott időre bezárták a Jahn Ferenc kórház 3-as számú belgyógyászatát, mivel tömegesen mondanak fel a nővérek – értesült a Hír TV. Az intézmény ugyanakkor cáfolta a hírt.

A tájékoztatás szerint a kórházban a betegellátás biztonsága és komfortja érdekében folyamatosan és tervezetten zajlanak felújítási és karbantartási munkálatok. Kifestették a sebészeti osztály és a XX. kerületi szakrendelő helyiségeit, megújult a gasztroenterológia és kardiológiai ambulancia is.

Jelenleg a neurológián, a kardiológián és a III. belgyógyászaton zajlanak - egyes kórtermek használatának átmeneti szűkítésével is járó – tervezett karbantartások és felújítások, melyeket a nyári szabadságok és az alacsonyabb betegforgalom figyelembevételével végeznek. A kórház 1249 ágyának közel 4 százaléka érintett közvetve vagy közvetlenül a felújítási munkálatokban. A 267 aktív, valamint 259 krónikus és rehabilitációs belgyógyászati ágyból

42 használatát korlátozzák átmenetileg a karbantartások.

A III. belgyógyászati osztály egyik részlege is érintett, de az osztály nem zárt be – közölték, hozzátéve, hogy a felújítási munkálatok a betegellátásban semmilyen zavart nem okoznak.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018