eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Figyelem: három sztrádán is óriási a torlódás

Sok baleset történt szerda délután, több autópályán is torlódásra kell számítani.

Az M0-s autóúton Ecser térségében, az M3-as autópálya felé, az 44-es km közelébenkét kamion ütközött össze. Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. Másfél óra elteltével, a belső sávon megindulhatott a forgalom, de a torlódás időközben 9-10 km hosszúra nőtt, ezért aki teheti, a gyáli és a maglódi csomópontok között kerülje el az autóutat – közölte az Útinform.

Az M0-s autóúton, de a másik irányba, az M5-ös felé a 49-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a belső sávon, ott 4 km-es a torlódás.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, a 119-es km-nél egy furgon és egy személygépkocsi karambolozott. A külső sávon lépésben lehet autózni, egy km-es a kocsisor. A másik oldalon, a 107-es km-nél aszfaltoznak, 2 km hosszan torlódnak a járművek.

Az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 45-ös km-nél kátyúzás miatt csak a belső sáv járható. A munkaterület mögött 3,5 km-es a torlódás.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×