eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Gyurcsány: lesz együttműködés, ha törik, ha szakad

Gyurcsány Ferenc szerint a jövő évi választáson a demokratikus ellenzéki pártok együtt fognak működni és a Fidesznek minden választókerületben csak egy demokratikus ellenfele lesz, "ha törik, ha szakad".

A Demokratikus Koalíció elnöke a párt városligeti majálisán azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök téved, ha azt gondolja, hogy az ellenzéki pártok közötti viták lehetetlenné teszik, hogy közös erővel forduljanak szembe vele.

Az április 23-i zuglói időközi választásra utalva hangsúlyozta: a voksolás világosan megmutatta, hogy ha együttműködnek, akkor győznek, "nem kicsit, hanem nagyon". Hozzátette, hogy habár a zuglóiból nem lehet országos következtetést levonni, de a Fidesz valamennyi helyi választáson rosszabbul szerepel, mint három vagy négy éve.

Emellett azt javasolta a kormányfőnek, hogy

ne higgyen a közvélemény-kutatásoknak,

mert ugyanúgy fog járni, mint 2002-ben. "Miniszterelnök úr, most is veszíteni fogsz" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×