eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Otthagyja a Belvárost Juhász Péter

Otthagyja a Belvárost Juhász Péter

Az Együtt elnöke már korábban is elhintette, hogy gondolkozik a belvárosi lemondásán, április végére megszületett a döntés.

Lemondott a belvárosi képviselői tisztségéről Juhász Péter. Az Együtt elnöke azt mondta az Indexnek, hogy a jövőben kizárólag a pártelnöki teendőire akar koncentrálni, ezért adja át a képviselői helyét az V. kerületben.

Mivel Juhász a baloldali listáról jutott be, nem kell időközi választást rendezni. Az utódja egy helyi együttös, Nádas Ágnes lesz.

A belvárosi ingatlanügyekkel és Rogán Antallal előszeretettel foglalkozó Juhász szerint ugyanis erről a dologról "nem lehet több bőrt lehúzni". Juhász most azt mondta, hogy a korrupció feltárásához nem a képviselői tisztsége révén jutott,

az ügyekre eddig is a lakók hívták fel a figyelmemet, és ez ezután is változatlan, mindenki számára elérhető a személyes telefonszámom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×