eur:
395.78
usd:
372.1
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Élénk a forgalom a Balaton felé késő este is

Az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton irányába élénk még a forgalom péntek késő este, de nincs fennakadás a közlekedésben, folyamatos a haladás.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál hatósági ellenőrzést végeznek, megközelítőleg egy km-es a kilépő kocsisor, 15-20 perces várakozásra kell számítani Ausztria felé - írja péntek késő este az Útinform.

Az M5-ös autópályán Röszke felé a 49-es és 54-es km között aszfaltoznak, csak a külső sáv járható, a terelés előtt lelassul a közlekedés, 2-3 km a torlódás.

Az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton irányába élénk még a forgalom, de nincs fennakadás a közlekedésben, folyamatos a haladás.

Portál-beemelési munkákat végeznek az M1-es autópályán Törökbálint térségében. A Győr felé tartókat a munkálatok idejére a törökbálinti csomóponton keresztül a 13-as km-nél az 1-es főút felé terelik el. A javasolt terelő utat sárga táblák jelzik. Az autópályára visszatérni, néhány km megtétele után az M0 csomópontján keresztül érdemes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×