eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Csak az első ajtón! - újabb buszokon vezetik be

Újabb buszokon vezetik be az elsőajtós felszállást a fővárosban. A BKK tájékoztatása szerint szombattól a 98-as autóbusz vonalán, míg hétfőtől a csak hétköznapokon közlekedő 98E autóbuszvonalon lehet csak az első ajtón felszállni.

A Budapesti Közlekedési Központ emlékeztet: ha felszálláskor az utas nem rendelkezik érvényes jeggyel vagy bérlettel, emelt áron, 450 forintért jegyet vásárolhat a járművezetőnél, elővételben pedig a jegypénztáraknál 350 forintért.

A társaság hangsúlyozza: az elsődleges cél nem a pótdíjazás, hanem a bliccelők számának csökkentése. Első ajtós felszállási rend szerint már csaknem 140 járat közlekedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×