eur:
393.34
usd:
367.71
bux:
66268.5
2024. április 24. szerda György

Nem szűntek meg a belső viták a LMP-ben

Az LMP szerint ma Magyarországnak nincs alkotmánya. Schiffer András, az ellenzéki párt frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy nekik fontos az ellenzék sokszínűsége.

A Lehet Más a Politika parlamenti frakcióvezetője szerint az országnak jelenleg nincs alkotmánya. Schiffer András az InfoRádió Aréna című műsorában kiemelte, hogy emiatt a jogbiztonság is kérdéses.

Az LMP-n belüli konfliktusokról Schiffer András azt mondta, hogy ezek a viták még nem értek véget, de a párt nem esik szét. A belső polémiák nem jutottak nyugvópontra, és ha rövid időn belül nem zárják le ezeket, akkor biztosan hozzájárulnak ahhoz, hogy távolabb kerüljenek a kormányváltástól - fejtette ki a politikus, aki szerint pártszakadás nem lesz.

A frakcióvezető hangsúlyozta, hogy olyan polgári törvénykönyvre lenne szükség, amely az emberek hétköznapjait megfelelően szabályozza.

Schiffer András arról is beszélt, hogy nekik fontos az ellenzék sokszínűsége és csak olyan formációkkal lehet tárgyalni, amelyek világos céljaik vannak. Hozzátette: az LMP elutasítja az egy a tábor, egy a zászló elvét.

A kampányban az LMP számára a fontosabb témák között a több munkahely és a kevesebb korrupció is szerepel majd - közölte.

Hanganyag: Hlavay Richárd

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×