eur:
385.58
usd:
353.91
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Bajnai fórumot tartott, de még nem döntött a jövőről

180 fokos fordulatra van szükség a kormány politikájában - mondta Bajnai Gordon volt miniszterelnök Edelényben. A visszatérését firtató kérdésekre ugyanazt mondta, mint eddig.

Az edelényi művelődési házban állt a nyilvánosság elé másfél év után először Bajnai Gordon volt miniszterelnök - közölte a hvg.hu.

A helyszínen a portál újságírója megkérdezte tőle, hogy miért nem mondja ki nyíltan, visszatér-e a politikába vagy sem. "Nem hoztam még ilyen döntést, azt teszem, amit helyesnek látok" - válaszolta Bajnai Gordon.

A lap szerint az edelényi fórumon arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha beülhetne Orbán Viktor székébe, azt mondta, arra nem vágyik.

A rövid beszédében Bajnai Gordon bírálta a kormány politikáját is. Azt mondta, az Orbán-kabinet látja a problémákat, felveti a demográfiával, az oktatással, az egészségüggyel és a foglalkoztatással kapcsolatos kérdéseket, de rossz válaszokat ad ezekre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×