eur:
388.24
usd:
360.31
bux:
69016.26
2024. május 9. csütörtök Gergely

Civilek tüntettek a kormány politikája ellen

Civilek tüntettek a kormány által folytatott politika ellen vasárnap Budapesten, a demonstráción felszólalók azt hangsúlyozták, hogy a jelenlegi politikai hatalommal szemben alternatívát kell nyújtania a civileknek, ehhez pedig összefogásra, szerveződésre van szükség.

A "Nem tetszik a rendszer?!" címmel tartott megmozdulást az Egymillión a sajtószabadságért facebook-csoport hirdette meg. A felszólalók arról beszéltek, hogy meg akarják szervezni a most még hiányzó erőket, illetve szükségesnek tartják a demokratikus erők összefogását. Ennek célja a "köztársaság újraalapítása, a negyedik köztársaság megteremtése" - hangoztatták.

A szervezők a Erzsébet hídnál felállított színpadtól a Városház utcáig érő több ezres tömeg előtt bejelentették, hogy két hét múlva kampányt indítanak alternatív köztársasági elnök keresésére, akit a tervek szerint március 15-én választanának meg közfelkiáltással.

Címlapról ajánljuk
Itt vannak a bejelentések a Kínával kötött megállapodásokról
frissülő cikk

Itt vannak a bejelentések a Kínával kötött megállapodásokról

Orbán Viktor miniszterelnök délután fogadta a Kínai Népköztársaság elnökét, Hszi Csin-pinget. Az előzetes hírek szerint mintegy másfél tucat megállapodást írnak alá, erről számolnak most be. Tartsanak velünk! Cikkünk frissül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×