eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Lemondott Tiszacsécse polgármestere

Lemondott Hopka András, Tiszacsécse MSZP-s polgármestere - erősítette meg az MTI információját kedden a tiszakóródi körjegyzőség vezetője.

A volt önkormányzati vezető a lemondását nem indokolta meg - mondta Simon Blanka jegyző. A helyi választási bizottság november 6-ra írta ki az időközi polgármester-választást a 280 lakosú szatmári településen.

Gyarmati Mihály, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodavezetője az MTI érdeklődésére elmondta: Hopka András családi okok miatt Szabolcsból Heves megyébe költözött. Ezért lemondott az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnöki és a fehérgyarmati választókerületi elnöki tisztségéről is, a párttagságát viszont megtartotta - tette hozzá a szocialista hivatalvezető.

Hopka András a 2010-es országgyűlési választásokon az MSZP színeiben képviselő-jelöltként indult, de nem jutott be a parlamentbe, mert Tilki Attila, a Fidesz-KDNP jelöltje, Fehérgyarmat polgármestere megelőzte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×