eur:
389.69
usd:
364.57
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Dzsudzsákot megműtötték, négy-hat hét pihenő következik

Az éjszaka folyamán megműtötték Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó törött kulcscsontját. Az Anzsi Mahacskala légiósára négy-hat hét kényszerpihenő vár, így a nemzeti csapat soron következő két Európa-bajnoki selejtezőjén biztosan nem léphet pályára.

Vörösbaranyi József menedzser elmondta, hogy a csapata szombati bajnoki mérkőzésén megsérült támadó még este Magyarországra érkezett - klubja egyik képviselője kísérte el -, majd az előkészítés után, Szilágyi Györggyel, a válogatott orvosával történt egyeztetés után át is esett a szükséges operáción.

"Most voltam a kórházban, a műtét jól sikerült, Balázs jól érzi magát, egy-két nap múlva hazamehet, aztán megkezdődhet a rehabilitáció - mondta Vörösbaranyi József.

A játékosmenedzser még hozzátette: Dzsudzsák Balázs a szakemberek reményei szerint négy-hat hét elteltével újra játszhat majd, de addig sem áll le, amennyire a válla engedi, lábra erősíthet, edzhet. A rehabilitációt - a válogatott orvosával egyeztetve - Magyar Mátyás doktor irányítja.

A futballista baloldali kulcscsontja a Rosztovval szembeni találkozó elején, a hetedik percben tört el.

A magyar válogatott jövő pénteken Svédországot fogadja, négy nappal később pedig Moldovában lép pályára Eb-selejtezőn. Az utolsó fellépés október 11-én, a finnek ellen esedékes.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×