eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Lelőtték a harmadik bankrablót is a kispesti panelházban?

Éjjel mehettek haza a lakók abba a Szigligeti utcai házba, amelybe szemtanúk állítása szerint a kispesti lövöldözés után a harmadik rabló bemenekült. A Szigligeti utcai épület folyosóján az éjszakai helyszíneléskor volt egy holttest, személyazonosságáról a rendőrség nem közölt részleteket - értesült a HírTV.

A rendőrség a helyszínelés és átvizsgálás idejére az egész házat lezárta, a lakókat átmenetileg az egyik helyi iskolában szállásolták el.

A szemtanúk által említett harmadik rablóról a rendőrség továbbra sem nyilatkozik - így sem a létezéséről, sem az elfogásáról nincs információ. A Szigligeti utcai épület folyosóján azonban az éjszakai helyszíneléskor volt egy holttest - személyazonosságáról a rendőrség nem közölt részleteket - közölte a HírTV.

A Kispesten lelőtt másik bankrablót a Hír Televízió hivatalosan nem megerősített értesülése szerint 11 találat érte. A lelőtt rablónál egy AMD-65 típusú, a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély volt. A támadó gépkarabélya besült, miközben társával együtt tűzpárbajt vívott a rendőrökkel - hangzott el a televízióban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×