INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

A Fidesz-KDNP jelöltjét támogatja a visszalépett MDF-es

InfoRádió / MTI
Székyné Sztrémi Melindát, a Fidesz-KDNP salgótarjáni országgyűlési képviselőjelöltjét támogatja a választásokon Eötvös Mihály, az MDF volt országos alelnöke, aki visszalépett a jelöltségtől.

Eötvös Mihály Székyné Sztrémi Melindával közösen tartott sajtótájékoztatón jelentette be ezt a döntését Salgótarjánban. Mint emlékeztetett: március 23-án szüntette meg párttagságát az MDF-ben, amelynek alelnöke volt.

A politikus ezt megelőzően - bár már nyilvántartásba is vették - visszalépett a jelöltségtől a salgótarjáni választókerületben.

A sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: Salgótarjánnak az az érdeke, hogy Székyné Sztrémi Melinda legyen a város képviselője. "99,9 százalék, hogy Magyarországon Fidesz-kormány alakul", és nagy esélye van a városnak, hogy ha fideszes képviselőt választ, akkor lehet kezelni azokat a gazdasági problémákat, amelyeket az elmúlt négy évben nem sikerült megoldani - hangsúlyozta az MDF volt alelnöke.

Arra is kitért, hogy négy jelölt van a választókerületben, közülük "a Munkáspárt és a Jobbik képviselőjelöltjéről nem nagyon szeretne szót ejteni". Boldvai Lászlóról, az MSZP jelöltjéről pedig azt mondta: ő megyei listavezetőként is mandátumot tud majd szerezni. Így - ha a Fidesz-KDNP jelöltje egyéni mandátumot tud szerezni - három salgótarjáni képviselő is lehet - vont mérleget.

Hanganyag: Németh Zoltán


A címlapról ajánljuk